La nostra experiència en Jardineria

Des de fa més de 20 anys, la nostra experiència amb la jardinera ha estat intermitent, combinant els afers del jardiner amb la lluita per les activitats artístiques.

A la seva època d’estudiant, Ivan combinava les classes amb feines extres com a incipient jardiner, practicant en els seus inicis a algunes cases de la Ciutat Jardí de Mataró (1997-1998). Passat uns anys, va obrir una tenda de ‘llavors, flors i adobs al detall’ (2001-2004). Despres d’aquesta aventura de 4 anys i deixar la tenda, va tornar a estudiar, exactament Música Moderna pel Conservatori El Liceu. Per aquells temps (2004-2008) combinava les classes de música amb l’ofici de jardiner a les cases altes de Barcelona: Pedralbes, Vallcarca, Bonanova o fins i tot a Valldoreix i Sant Cugat.

Un cop finalitzat els estudis musicals, va deixar la seva feina de jardiner per dedicar-se exclusivament a la música i les arts, en una aventura que li ha portat fins aquests dies.

Després de més d’una dècada d’haver-se instal.lat a Dosrius, fer de jardiner a casa, com a hobby, teràpia o fins i tot experimentació i aprenentatge en tècniques bàsiques i coneixements de l’agricultura popular, no és fins el 2018 que emprèn el seu projecte de Vida i Natura en una finca rústica als boscos mediterranis de Dosrius.